Quantcast


How well do you know your area business slogans?

Last updated: August 09. 2014 12:01PM - 493 Views
By Staff Reports TLNinfo@civitasmedia.com



Story Tools:

Font Size:

Social Media:

You’ve heard the jingle or seen the slogan. But how well do you remember them? Take our quiz of 10 local advertising campaigns and see how well their messages stuck inside your cranium.


1. 221-2111


A. American Freight. B. Ashley Furniture. C. SAY Furniture


2. Don’t delay, go to…


A. American Freight. B. Ashley Furniture. C. SAY Furniture


3. Deal so good it’ll knock your socks off.


A. Lima Auto Mall. B. Reineke Family Dealerships. C. Tom Ahl Family of Dealerships.


4. Get your key from…


A. Lima Auto Mall. B. Reineke Family Dealerships. C. Tom Ahl Family of Dealerships.


5. We are making them fresh for you.


A. Kohls. B. Mello-Creme. C. Pat’s Donuts & Kreme.


6. Hamburg pickle on top makes your heart go flippity flop.


A. Happy Daz. B. Kewpee Hamburgers. C. Wilson’s Sandwich Shop.


7. The ketchup’s on the table.


A. Happy Daz. B. Kewpee Hamburgers. C. Wilson’s Sandwich Shop.


8. You want it when? You want it now.


A. Longmeier Printing. B. Northland Quick Print. C. Quick As a Wink.


9. Real American strength.


A. Allen County. B. Auglaize County Economic Development Coalition. C. Downtown Lima.


10. More than you know.


A. Allen County. B. Auglaize County Economic Development Coalition. C. Downtown Lima.


ANSWERS


1-A; 2-C; 3-C; 4-B; 5-C; 6-B; 7-A; 8-C; 9-A; 10-C.


Comments
comments powered by Disqus



Featured Businesses


Poll



Info Minute



Gas Prices

Lima Gas Prices provided by GasBuddy.com